Woningpresentatie's voor makelaars en vastgoedorganisaties.

Fotografie ten behoeve van woningpresentatie.

Onderdeel van Erik Buist Fotografie, is het verzorgen van foto's voor een optimale presentatie van woningen voor verkoopkanalen. Bent u makelaar, vastgoedorganisatie of particuliere verkoper, ik zorg ervoor dat uw woning meer woningzoekenden trekt door het leveren van hoge kwaliteit.

Hieronder kunt u enkele voorbeelden zien.

Smilde, Binnenroede 28.

Mooie tussenwoning gelegen aan een rustige straat en in een kindvriendelijke buurt. De in 2014 nieuw aangelegde tuin/terras is gelegen op het Zuid-Oosten. De woning is gebouwd in 1989. In de afgelopen jaren zijn de badkamer en het toilet volledig vernieuwd en is de keuken opgeknapt. De bijkeuken is volledig geïsoleerd en voorzien van CV. De woning is goed onderhouden. Hierdoor is de woning zo te betrekken.

VERKOCHT

Westerbork, Veldkampen 26.

Veldkampen 26 ligt net iets terug van de weg, maar is een markant punt op de scheiding van de Akkers en het Börkerhout. Toch valt het huis niet direct op. Het bescheiden ogende bouwwerk ligt fraai achter op de kavel achter een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin en is omzoomd door groen. Tegenover het huis ligt een boswal, waardoor er sprake is van een vrij uitzicht.

Verkocht

Westerbork, Diepmaat 14.

Fraaie villa in landelijke stijl met siertuin, wijngaard, boomgaard en moestuin.

Verkocht

Westerbork, Esdoornlaan 1

Aan de Esdoornlaan in de bomenbuurt van Westerbork, staat deze keurige uitgebouwde twee onder één kap-woning te koop.

Verkocht.